Spray tan vejledning

 

Klinik K i Rungsted på grænsen til Hørsholm bruger vi den spray tan væske der giver den klart flotteste og naturligeste farve på marked. Her kommer Klinik K’s Spray Tan vejledning.

 

My tan serien som vi bruger, fremhæver nemlig din egen hudtone, så uanset om du er lys eller mørk, vil resultatet blive flot og naturligt.

 

Spray tan er for alle både til hverdag og til særlige arrangementer. Så skal du til bryllup, gallafest, konfirmation, eller hvis man bare ønsker en naturlig glød til hverdag. Så er spray tan noget for dig. Her kommer en Spray tan vejledning, som du kan følge for at opnå det flotteste og mest holdbare resultat.

 

 

FØR DIN SPARY TAN

 

Om morgenen på din spray tan behandlingsdag(eller om aftenen inden) gå da i bad og skrub/peel huden og efterfølgende skrubbe huden grundigt med et håndklæde, så de døde hudceller exfolieres af. Smør herefter med et lag bodylotion. Er der mindre end 3 timer til du skal have spray tan, skal du undlade bodylotion.

 

SELVE SPRAY TAN BEHANDLINGEN

Behandlingen tager max 15 minutter og foregår ved at en person (altid kvinde) sprayer tannings væsken på kroppen med professionelt airbrush udstyr. Resultatet ses med det samme, men du skal vente 6 timer med at bade, da væsken arbejder i op til 6 timer. Ligeledes skal du undgå at røre ved huden med fingrene, da det kan give hvide mærker. Skal du ud samme aften og ikke har mulighed for at gå i bad, så sig det til os inden vi lægger farven. Så sørger vi for at du har en flot naturlig glød til om aftenen.

 

 

EFTER SPRAY TAN

 

Vi anbefaler du tager noget mørkt løst tøj på efter behandlingen. Når farven har siddet 6 timer, kan du skylle overskudsfarven af. Dette er dog ikke et must – du bliver ikke brunere af den sidder til fx næste dag. Du kan forlænge den flotte farve med bodylotion eller ved at bruge den populære selvbruner spray fra My Tan til 195 kr. Den indeholder samme produkter og vil derfor give samme flotte glød.

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe, eller komme forbi vores klinik som ligger i Rungsted på grænsen til Hørsholm.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.