EYELASH EXTENSIONS

Hos Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm, udfører vi single eyelash extensinons samt volume lashes. Vores extensions er en efterligning af ægte mink hår, fremstillet af fleksibel kvalitetsnylon. Disse sorte syntetiske vipper har en flot semi mat overflade og fin struktur, der giver et naturligt smukt look.

 

NYT SÆT SINGLE EYELASH EXTENSIONS – FAUX FUR (2 timer) 1.000,-

Den klassiske single eyelash extensions påsættes 1:1 og vi påsætter som udgangspunkt på så mange vipper du selv har.

 

OPFYLDNING – FAUX FUR ( 1 time) 550,-

 

OPFYLDNING – FAUX FUR ( 30 min) 300,-

 

AFTAGNING AF SINGLE EYELASH EXTENSIONS (15 min) 195,-

 

NYT SÆT VOLUME LASHES (3 timer) 1.395,-

Ved volume lashes påføre vi små vifter af hår med ca 3-5 hår i hver og som udgangspunkt på så mange vipper du selv har.

 

OPFYLDNING VOLUME LASHES (60 min) 650,-

  

OPFYLDNING VOLUME lASHES (90 min) 800,-

 

 

I Klinik K hudpleje bruger vi følgende vipper:

 

LASER LASH er ekstra lette, og endnu mere fleksible, så kan derfor tåle mere belastning end de alm. signatur. Derudover holder de bedre og du undgår ‘lifting’ da disse LASER lashes er laserbehandlet i roden for ekstra stærk tilhæftning! Laser lashes er det bedste valg, uanset om du har fine/normale/kraftige vipper, træner meget eller har kombineret til olieret hudtype, for disse extensions vil give dig ekstra lang holdbarhed.

 

FLAT LASH er syntetiske vipper som er ‘flade’ i roden og udefter, istedet for runde. Dette medvirker at de syner af mere, dvs de giver noget mere fylde end alm. Faux mink/laser/silk Lashes. De er ekstra soft og ekstra fleksible, er dyb sorte og er mere skinnende/glossy i overfladen. Vælg Flat lashes hvis du ligger på maven om natten, har sparsomt med vipper og ønsker max fylde og max fleksibilitet i din klassiske påsætning.

 

NB: Du vælger først typen af extensions når du ankommer til din behandling af klassisk påsætning.

 

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for træning samt dampbad/sauna de første 24 timer. Du kan dog sagtens gå i bad og gøre dine extensions våde 4 timer efter påsætning! Afrens dine vipper dagligt for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

 

 

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.