KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Hos Klinik k hudpleje i Rungsted udfører vi komplet ansigtsbehandling, dejlig effektiv genopfriskning af huden. Vælg mellem massage og dybderens, eller begge dele. Til dig som gerne vil pleje og bevare huden frisk og sund.

 

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING ( 60 min) 600,-

Ved en Klassisk ansigtsbehandling bliver din hud også analyseret, så vi er sikre på, at din hud for den bedst mulig behandling. Samtidig får du gode råd og vejledning hvordan du skal behandle huden hjemme, for at opnå det bedste resultat for din hud.

 

Rens, peel med aha frugtsyre, maske serum og creme. Anbefales til den nysgerrige, uvidende eller dig som bare vil give din hud et boost.

 

Hos Klinik K får din hud den bedste mulig behandling med skønne og lækre produkter, som arbejder sammen med din hud. Så forkæl dig selv eller en du kender med en dejlig forkælelse af huden.

 

Har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, der ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.