JAPANSK ANSIGTS AKUPUNKTUR

Hos Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm udfører vi Japansk ansigts akupunktur. Med Japansk ansigts akupunktur kan vi gå ind og hjælpe med at udglatte de rynker og poser som vi i nogle tilfælde kan have svært ved at behandle med Japansk Lifting.

 

 

JAPANSK ANSIGTS AKUPUNKTUR (45 min) 450,-

Akupunkturen går ind og aktiverer slappe og spændte muskler, så de kommer i gang med at arbejde og får de spændte muskler til at slappe af. Dette resulterer i et løft og opstramning af ansigtet. Rynker og furer mindskes, øjenlåg løftes,poser under øjnene reduceres, porer i huden tætnes. Musklerne i ansigtet arbejder allerede efter første behandling, men huden er lidt længere tid om at følge med, derfor skal man have op til 3 – 4 behandlinger før man begynder at kunne se forskellen.

 

 

Japansk Ansigts akupunktur er en overbygning til Japansk Lifting, men hvor liftingen går lidt dybere i kroppen og arbejder i hele systemet, er akupunkturen mere direkte foryngende. Læs mere om Japansk Lifting her.

 

 

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

 

 

 

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.