AKNE BEHANDLINGER

I Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm udfører vi akne behandlinger på både voksne og teenager, som har problemer med akne. Med en akne behandling minimeres urenheder og overskydende talg og giver en klarere hud. For at opnå et flot resultat kræves flere behandlinger samt hjemmepleje med produkter fra Exuviance.

 

 AKNE BEHANDLING ( 60 min.) 600,-

Huden renses grundigt, aha peeling, dybderens derefter effektiv maske. Afsluttes med serum og creme.

 

 

Exuviance er baseret på et medicinsk grundlag, og er udviklet af to amerikanske læger, som opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) – en af de største innovationer indenfor hudpleje de seneste årtier.  Alle produkterne fra Exuviance kan bruges af både kvinder og mænd, som gerne vil beholde et sundt udseende i længere tid. Produkterne er særligt udviklede, så de også kan anvendes til følsom og meget sart hud. Exuviance hudpleje er dermatologisk udviklede og testede. Produkterne testes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cremer og ansigtsvand udvikler hverken porer eller acne.

 

 

Hvad er akne

Anke er en almindelig hudlidelse, der rammer næsten alle unge tidligt i puberteten. Den skyldes betændelse i de små talgkirtler, der omgiver de fine hår i ansigtet og på overkroppen. Aknens sværhedsgrad tiltager og når sit maksimum i 17-19-års alderen, dog kan voksne også være præget af det.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi i Klinik K hudpleje, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.