ANSIGTSBEHANDLINGER -
15636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15636,page-parent,page-child,parent-pageid-15627,bridge-core-2.4.8,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

ANSIGTSBEHANDLINGER

Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm udfører mange forskellige fomer for ansigtsbehandliger. Vælg mellem vores udvalg af effektive ansigtsbehandlinger fra Guinot og Exuviance til kvinder, mænd og teenagere. Ved hjælp af hudanalyse og professionel vejledning, finder jeg frem til den behandling og de produkter der passer bedst til dig og din hudtype. Alle behandlinger indeholder rens, peel, maske, dybderens eller massage, serum, creme. Kontakt os for yderligere info.

 

 

 

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING (60 min.) 600,-

Ved en Klassisk ansigtsbehandling bliver din hud også analyseret, så vi er sikre på, at din hud for den bedst mulig behandling. Samtidig får du gode råd og vejledning hvordan du skal behandle huden hjemme, for at opnå det bedste resultat for din hud.

 

 

TEENAGE BEHANDLING (45 min.) 350,-

Huden renses grundigt, peeling fjerner døde hudceller, dybderens , effektiv afkølende maske med a,c og e vitamin. Absorberer overskydende talg , fugter og beroliger huden, afsluttes med serum og creme

 

 

FRESH UP BEHANDLING (30 min.) 300,-

Hurtig effektiv behandling. Rens, peel, maske, serum, creme. Fresh up behandling er til dig som er på farten og ønsker at bevare en flot hud. 

 

 

 

LUKSUS  ANTI AGE ANSIGTSBEHANDLINGER

 

 

HYDRADERMIE PLUS (90 min.) 800,-

Stjernen indenfor Guinot ansigtbehandling. Fantastisk effektiv Anti-Age behandling af ansigt, øjne, hals og decolte. Huden renses, fugtes, iltes og udglattes. Geler indsluses ned under hudoverfladen vha rulleelektroder. Fine linier, rødme og pigmentforandringer minimeres. 

 

 

EXUVIANCE LUXUS ANSIGTSBEHANDLING (90 min.) 800,-

Forkæl dig selv med denne halvanden times skønne effektive behandling, hvor ansigt, decolte og ryg indgår. 15 min rygmassage, komplet ansigts/ decolte behandling med dejlig massage. Hånd el fod kompress. Indrettes efter dine behov.

 

 

EXUVIANCE ANTI-AGE LIFTING (75 min.) 700,-

Effektiv ansigtsbehandling med AHA frugtsyre peel, 3 antiage masker som blandes med C-vitamin og dermed tilfører huden fugt og genskaber hudens spændstighed og glans. Anti-age massage, serum og creme. (Bedst hvis man har fået behandling med Exuviance før)

 

 

SPECIALBEHANDLINGER

 

GUA SHA (60 min) 600,-

Gua sha er en effektiv face fitness og utrolig regerende massage til din hud. Hele ansigtet, decolte og nakke vil nyde denne gennemarbejdning af hudens væv, mens underhuden blødgøres og liftes. Inflammation minimeres ned og reparationseffekten øges i kombination med unikke og vegetabilske oilblends. Huden efterlades foryngret, ren og med en smuk glød. – afrensning, maske og afsluttende pleje.

 

 AKNE BEHANDLING (60 min.) 600,-

Huden renses grundigt, aha peeling, dybderens derefter effektiv maske. Afsluttes med serum og creme.

 

 

JAPANSK LIFTING (60 min.) 500,-

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlings teknikker, kombineret med teknikker indenfor ansigts zoneterapien. Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

 

 

JAPANSK ANSIGTS AKUPUNKTUR (45 min) 450,-

Akupunkturen går ind og aktiverer slappe og spændte muskler, så de kommer i gang med at arbejde og får de spændte muskler til at slappe af. Dette resulterer i et løft og opstramning af ansigtet. Rynker og furer mindskes, øjenlåg løftes,poser under øjnene reduceres, porer i huden tætnes. Musklerne i ansigtet arbejder allerede efter første behandling, men huden er lidt længere tid om at følge med, derfor skal man have op til 3 – 4 behandlinger før man begynder at kunne se forskellen.

 

PIGMENTREDUCERENDE

 

 

EXUVIANCE ANTI PIGMENTERING (60 min.) 600,-  

Effektiv ansigtsbehandling med AHA frugtsyre peel, 3 antiage masker som blandes med C-vitamin og dermed tilfører huden fugt og genskaber hudens spændstighed og glans. Anti-age massage, serum og creme. (Bedst hvis man har fået en behandling med Exuviance før)

 

 

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.