Pigmentreducerende behandlinger

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for pigmentreducerende ansigtsbehandling.

Pigmentreducerende ansigtsbehandlinger

Hos klinik K Hudpleje tilbyder vi forskellige pigmentreducerende ansigtsbehandlinger, som er Frugtsyre behandling Beaute neuve og Exuviance anti pigmentering. 

Frugtsyre behandling Beaute neuve (60 min) 600,-  

Cellefornyelse, ungdommelig udstråling, anti- pigmentering. Guinot frugtsyre behandling i to faser, baseret på naturlige frugtsyrer og c-vitamin. En ny hud der udstråler skønhed. Huden får fugt, lysnes, pigmentpletter, porer, små ar ujævnheder mindskes. Dette er en af de Pigmentreducerende behandlinger, som Klinik K tilbyder.

Exuviance anti pigmentering (60 min) 600,-  

Effektiv ansigtsbehandling med AHA frugtsyre peel, 3 antiage masker som blandes med C-vitamin og dermed tilfører huden fugt og genskaber hudens spændstighed og glans. Anti-age massage, serum og creme. (Bedst hvis man har fået en behandling med Exuviance før) Dette er en af de Pigmentreducerende behandlinger, som Klinik K tilbyder.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.