Pigmentreducerende behandlinger hos Klinik K Hudpleje
1415
page-template-default,page,page-id-1415,siteorigin-panels,siteorigin-panels-before-js,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pigmentreducerende behandlinger

Pigmentreducerende ansigtsbehandlinger

Hos klinik K Hudpleje tilbyder vi forskellige pigmentreducerende ansigtsbehandlinger, som er Frugtsyre behandling Beaute neuve og Exuviance anti pigmentering. 

Frugtsyre behandling Beaute neuve (60 min) 600,-  

Cellefornyelse, ungdommelig udstråling, anti- pigmentering. Guinot frugtsyre behandling i to faser, baseret på naturlige frugtsyrer og c-vitamin. En ny hud der udstråler skønhed. Huden får fugt, lysnes, pigmentpletter, porer, små ar ujævnheder mindskes. Dette er en af de Pigmentreducerende behandlinger, som Klinik K tilbyder.

Exuviance anti pigmentering (60 min) 600,-  

Effektiv ansigtsbehandling med AHA frugtsyre peel, 3 antiage masker som blandes med C-vitamin og dermed tilfører huden fugt og genskaber hudens spændstighed og glans. Anti-age massage, serum og creme. (Bedst hvis man har fået en behandling med Exuviance før) Dette er en af de Pigmentreducerende behandlinger, som Klinik K tilbyder.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

Bestil tid

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

Gavekort

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.