Øjenbehandling

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for ansigtsbehandling

Øjenbehandling 

Øjenbehandling (eye logic yeux) (45 min.) 350,-

Få friske og udhvilede øjne. Denne nye behandling fra  Guinot arbejder specifikt på øjenomgivelsernes muskler for at styrke dem og give dem en ny fasthed, bekæmper rynker, poser under øjnene, mørke rander og opsvulmede område ved øjnene, Dette gøres ved hjælp af kugleelektroder og en anti-rynke gele, massage og maske. Linier minimeres og øjnene ser yngre ud.

Guinot er Frankrigs førende hudplejeserie indenfor professionelle hudplejeprodukter. En bred serie med produkter til alle hudtyper, mænd som kvinder og kropsprodukter samt fantastiske solprodukter. Guinot er det første laboratorium der har udviklet plejeprodukter som indeholder 56 biologiske aktive stoffer fra cellevævsmiljø. Disse biologiske forbindelser giver mulighed for at gendanne ny hud i hospitalsmiljø, navnlig i forbindelse med operationer på patienter med store forbrændinger. Deres forskningslaboratium har udnyttet disse avancerede teknikker til bevarelse af hudens ungdom.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.