Japansk lifting

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder Japansk lifting ansigtsbehandling

Japansk lifting

Japansk lifting ( 60 min) 600,-

Effektiv ansigtsbehandling til afspænding og stimulering af ansigtet, der kombinerer ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage, akupressur med rensende og nærende masker. Ansigtsløft uden botox. Har god virkning på stress, ødemer, spændinger, poser og misfarvninger under øjnene. 

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlings teknikker, kombineret med teknikker indenfor ansigts zoneterapien.

Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket automatisk giver en afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen.

japansk lifting ansigtsbehandling akupunktur

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.