Japansk ansigts akupunktur

Klinik K Hudpleje på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder Japansk ansigts akupunktur.

Japansk ansigts akupunktur

Med Japansk ansigts akupunktur kan vi gå ind og hjælpe med at udglatte de rynker og poser som vi i nogle tilfælde kan have svært ved at behandle med Japansk Lifting.

Japansk ansigts akupuntur (45 min) 450,-

Denne behandling hjælper med at fremhæve ansigtets personlige karakter, strammer muskulaturen i ansigtet op, skaber sund og levende hud. Rynker og furer mindskes, øjenlåg løftes,poser under øjnene reduceres, porer i huden tætnes.

Japansk Ansigtsakupunktur er en overbygning til Japansk Lifting, men hvor liftingen går lidt dybere i kroppen og arbejder i hele systemet, er akupunkturen mere direkte foryngende.

Akupunkturen går ind og aktiverer slappe og spændte muskler, så de kommer i gang med at arbejde og får de spændte muskler til at slappe af. Dette resulterer i et løft og opstramning af ansigtet. Musklerne i ansigtet arbejder allerede efter første behandling, men huden er lidt længere tid om at følge med, derfor skal man have op til 3 – 4 behandlinger før man begynder at kunne se forskellen. Der tages billeder hver gang og vi taler om, hvad der ønskes af ændringer. Læs mere om Japansk Lifting her.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.