Zoneterapi

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for zoneterapi og akupressur til baby, børn og voksne:

Zoneterapi & Akupressur

I Klinik K hudpleje på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm udfører vi zoneterapi og akupressur til baby/børn og voksne, som afhjælper ubehag og ubalancer, f. eks. kolik, forstoppelse, mavegener, øreproblemer, snot, uro, eksem/udslet og meget mere. Boost dit immunforsvar, opnå bedre søvn, mere energi og sørg for at opretholde god balance i kroppen. Små ubalancer og gener kan skabe mere uro og stress i vores krop end vi umiddelbart går og er opmærksom på. Da vores krop er en helhed, vil små hverdags gener pludselig være årsagen til stress, kroniske smerter eller forhøjet blodtryk. Ved at fjerne de små ubalancer skabers der ro og flow i kroppen. På den måde øges dit energiniveau, søvnrytmen bliver mere regelmæssig, smerterne aftager, og din krop kommer tilbage i sin naturlige balance. 

Akupressur forgår via kroppens energibaner – ligesom akupunktur. I stedet for nåle bruges her tryk og massageteknikker på punkterne, og på den måde kan samme effekt opnås. 

 

Baby/Børne zoneterapi & akupressur  (30 min) 450,- (Forløb af 3 gange 1.100,-)

Zoneterapi og akupressur er en naturlig, kærlig og effektiv måde, til at hjælpe babyer og børn af med ubalancer og ubehag. Ved hjælp af blide tryk og nænsom massage afhjælpes ubehag og ubalancer. I stedet skabes der ro og balance hos dit barn, hvilket giver energi og styrke til immunforsvaret. For at opnå optimal og langvarig effekt og skabe mest mulig balance i kroppen anbefales et forløb af minimum 3 behandlinger. 

Akupressur forgår via kroppens energibaner – ligesom akupunktur. I stedet for nåle bruges her tryk og massageteknikker på punkterne, og på den måde kan samme effekt opnås.

Kombinationen af zoneterapi og akupressur er super effektiv, da hele kroppens energiflow styrkes.

Zoneterapi til voksne (50 min) Pris 550,-

Vi skal opfatte vores fødder som et kort over hele kroppen. På kortet findes zoner der er forbundet til alle organer og steder på kroppen. Ved tryk og massage på disse zoner(på fødderne), kan smerter, skavanker, ubehag og ubalancer i organer, muskler eller legemsdele fjernes. Zoneterapi kan både bruges som forbyggende behandling, eksempelvis til at booste immunforsvaret, sådan at snot, hoste og influenza kan undgås. Derudover bruges zoneterapi til behandling af smerter, samt til at sikre, at kroppens balance er i top.

Kombinationen af zoneterapi og akupressur er super effektiv, da hele kroppens energiflow styrkes.

Tillæg til zoneterapi: 

Akupunktur kan tillægges  zoneterapi  til en pris af 150,-

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

mynthe2 zoneterapi

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.