Massage – dybdegående og effektiv

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for massage:

Massage

I Klinik K i Rungsted på grænsen til Hørsholm giver vi en dybdegående og effektiv massage som løsner op for spændte muskler, myoser eller ophobede affaldsstoffer. Klinik K får bugt med dine overbelastninger, spændingshovedpine, migræne og generel stivhed. En super effektiv massage til at løsne godt og grundigt op samt til at afhjælpe smerter. Der kan bruges varme sten (hot stone) til at løsne op samt komme helt i dybden. På den måde udnyttes varmen til at hjælpe kroppen til at slappe af.

Massage – dybdegående og effektiv  (60 min) Pris 630,-

Ved massage påføres neutral olie (olie med duft kan vælges) og kroppen varmes op. Når musklerne er varmet godt op, arbejdes de igennem, sådan at spændinger og myoser løsnes. Ved brug af varme lava sten er det muligt at massere musklerne godt i bund, samt skabe ro i kroppen ved hjælp af varmen. Samtidig bruger jeg teknikker fra triggerpunktsmassage. Her holdes et konstant tryk på smertestedet indtil musklen slapper af. Dette kan være super effektivt.

Massage – dybdegående og effektiv ( 30 min) Pris 350,-

(Beskrivelse se ovenstående)

Tillæg til massage: 

Akupunktur kan tillægges massage til en pris af 150,-

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi os i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

klinik k hudpleje, rungsted, massage, velvære massage, musling masage, skønhedsklinik, hørsholm

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.