Akupunktur

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for akupunktur.

I Klinik K hudpleje på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm udføre vi akupunktur som kan bruges ved smertelindring, træthed, dårlig søvn, rygestop, sukkertrang m.m. Ligesom zoneterapi vil akupunktur og cupping fjerne små ubalancer i kroppen, og på den måde skabe balance og ro. Derudover er både akupunktur og cupping særlig effektiv til smertelindring, da overskydende varme, ophobet væske og affaldsstoffer trækkes ud af kroppen. Dette virker muskelafslappende og fungerer som et energiboost.

Akupunktur og cupping (sugekopper) (60 min) Pris 550,-

Behandlingen foregår via kroppens energibaner. Når vi har ubalancer, spændinger, smerter eller hævelser blokeres flowet i energibanerne, og derved kommer kroppen i ubalance. Akupunkturnålene sættes både omkring smertestedet, samt i de punkter der er forbundet til smertestedet. På dem måde fjernes smerter og ubalancer, der skabes flow i energibanerne og kroppen kommer i balance.

 

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi Klinik K hudpleje, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

img_0020 img_0002

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.