Eyelash Extensions

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for Eyelash extensions.

Single & Volume Eyelash Extensions

Hos Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm er vi eksperter når det gælder eyelash extensions, og kan garantere et resultat der er 100% i orden og som holder længe – hver gang. Hos Klinik K får du den længde, fylde & kurve som du ønsker dine eyelash extensions, alt efter hvad dine egne vipper kan bære, lad vores vippe eksperter guide dig. 

I Klinik K i Rungsted/Hørsholm bruge vi Faux mink øjenvipper der er lettere og mere fleksible end andre syntetiske vipper på markedet. Vores eyelash extensions har glans og buning til perfektion og giver et blødt, naturligt, glamourøst og sexet look.

Vil du være den smukkeste udgave af dig selv?
Så har du nu chancen hos Klinik K hudpleje i Rungsted /Hørsholm. Vi glæder os til at forskønne dig!

Single eyelashes

De påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible. Vipperne er syntetiske og meget fine, så de kan være så bløde og naturlige som muligt. De findes i forskellige længder, tykkelser og buninger, så vi sammen kan finde lige det look du ønsker.

Volume eyelashes

De er fine og fjerlette i forhold til single lashes, og med ny teknik kan vi opsamle 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 vipper i samme tag, og derefter skaber vi den fineste vifte og på sætter denne vifte én natur vippe ad gangen. Her kan du virkelig skabe et dramatisk og meget fyldigt look.

Ved denne metode kan man også skabe et meget naturligt fyldigt look, for dem der ikke har så mange naturlige vipper i sig selv, eller til dem der ønsker mere naturligt fylde, dog alt efter hvad dine egne vipper kan bære.

Volume kan også klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni. 

Nyt sæt single eyelash extensions – Faux fur (2 timer) 995,-

Opfyldning – Faux fur ( 1 time indenfor 3 uger) 550,-

Opfyldning – Faux fur ( 30 min. indenfor 2 uger) 295,-

Nyt sæt volume lashes 2D – 7D ( 3 timer) 1350,-

Opfyldning volume 2D – 7D ( 60 min. indenfor 3 uger) 650,-

Opfyldning volume 2D – 7D ( 90 min. indenfor 4 uger) 800,-

Vask med shampoo af eyelashes ( Anbefales ved hver opfyldning) 75,-

Aftagning af single eyelash extensions  (15 min.) 195,-

Aftagning af buketter (30 min) 450,-

eyelash, eyelash extensions, klinik k hudpleje, rungsted , hørsholm, skønhedsklinik, vipper, kunstige vipper lashex

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere velkommen til at ringe til os, eller komme forbi klinikken i Rungsted på grænsen til Hørsholm.