Bryn og Vipper

Klinik K på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm tilbyder følgende inden for bryn og vipper

BRYN – VIPPER – LASH LIFT.

Hos Klinik K Hudpleje som ligger på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm, kan du både få rettet og farvet dine bryn og vipper samt lavet et lash lift.

Trænger du til en hurtig opfriskning, så er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, som giver et resultat man kan se med det samme. Vores behandlinger giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger.

Lash lift er til dig som ønsker et flot naturligt løft på dine vipper, et permanent vippebuk er en fantastisk løsning, så du slipper for “vippebukkeren” hver morgen. Bukket holder 4-6 uger.

Bemærk: Vipperne må ikke udsættes for bad, sauna og makeup i 24 timer efter behandlingen.

Behandlinger:

Lash lift ( ca. 1 time) 349,-

Lash lift incl. farvning 410,-

Farvning af vipper og bryn inkl. retning 250,-                 

Farvning af vipper 150,-                                                 

Farvning af bryn inkl. retning 140,-                                       

Retning af bryn 125,-          

Ydermere tilbyder vi, at du kan få disse behandlinger til halv pris, hvis du får dem foretaget i forbindelse med en ansigtsbehandling.(Gælder IKKE Lash lift)

Klinik K Hudpleje, bryn og Vipper, Rungsted, Hørsholm klinik k hudpleje, rungsted, bryn og vipper, skønhedsklinik, hørsholm

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme ned i klinikken, som ligger i Rungsted på grænsen til Hørsholm.