MUSLING VELVÆRE MASSAGE -
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,page-child,parent-pageid-15712,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MUSLING VELVÆRE MASSAGE

I Klinik K hudpleje i Rungsted på grænsen til Hørsholm kan du få musling velvære massge, som er 30 min massage med varm olie, duftrige salte og varme ægte muslinger.

 

MUSLING VELVÆRE MASSAGE VARM (30 min.) 400,-

Elsker du økologi, bæredygtighed og ansvarlighed, så prøv denne skønne velvære massage af ryg og nakke. Peeling med varm olie og duftrig salte, hjælper med at bortskaffe affaldsstoffer og væskeophobninger. Derefter massage med varme ægte muslingeskaller fra filippinerne.

 

 

        

 

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller komme forbi i klinikken, som ligger på grænsen mellem Hørsholm og Rungsted.

 

 

 

 

 

Ved udeblivelse til en behandling faktureres fuld behandlingspris. Afbud meldt indenfor 24 timer, er gebyret 50% af behandlingsprisen. Ved sygdom eller anden uforudset hændelse pålægges dog intet gebyr, hvis behandlingen blot rykkes til en anden dag.

BESTIL TID

Hvis du ikke kan finde en tid i booking systemet der passer dig, må du meget gerne ringe til os på : 25 71 02 40

 

GAVEKORT

Den perfekte gave til dem du holder af. Kom ned i vores klinik og køb et gavekort.